Om Toyota Romerike

TOYOTA ROMERIKE, Lillestrøm ble etablert i 1978 i lokaler på Fjellhamar, under navnet AS Bilen Din. Bedriften flyttet siden til lokaler på Strømmen høsten 1980, og videre til Lillestrøm høsten 1982. I 1985 flyttet bedriften igjen. Denne gangen inn i nytt bygg på Hvam. Lokalitetene på Hvam hadde to utvidelser, første gang i 1987 og senere i 1997.Etter hvert ble også lokalene på Hvam for små, og 1. november 2011 flyttet avdelingen på Lillestrøm inn i helt nye lokaler på Kjeller Vest 4.

I 1988 ble AS Bilen Din kjøpt opp av Bauda AS, og i juli 1990 endret bedriften navn til Toyota Hvam Bil AS. Bauda AS eies 60% av familien Baumann og 40% av Toyota Motor Corporation.I 2009 kjøpte Bauda opp Toyota Jessheim AS og Eidsvoll Bilforretning AS, og sommeren 2010 ble alle de tre avdelingen lagt under samme navn: Toyota Romerike AS.

Toyota Romerike AS, Lillestrøm er sertifisert i henhold til ISO 14001 standarden.

 

TOYOTA ROMERIKE, Jessheim ble etablert i 2000 og startet opp i nytt, moderne bilanlegg lokaliset meget sentralt på Jessheim Øst. Avdelingen på Jessheim har salg av nye og brukte biler, er spesialisert for alle typer service og reparasjoner av Toyota og Lexus, men mottar de fleste bilmerker for service og reparasjoner. Vi mottar skadereparasjoner og ordner med leiebil i samarbeide med Toyota skadeverksted på Dal.

Toyota Romerike AS, Jessheim er sertifisert i henhold til ISO 14001 standarden.

 

TOYOTA ROMERIKE, Eidsvoll ble etablert i 1977 og startet sin virksomhet som Toyotaforhandler i Eidsvoll sentrum. I november 1986 flyttet bedriften inn i nytt bilanlegg på Dal hvor vi er lokalisert i dag. Toyota Romerike AS, Eidsvoll er en komplett bilforhandler med salg av nye og brukte biler, spesialisert for service og alle typer reparasjoner av Toyota, men mottar de fleste bilmerkerfor service og reparasjon. Vi har stor skadeavdeling og egen avdeling for bilutleie.

Toyota Romerike AS, Eidsvoll er sertifisert i henhold til ISO 14001 standarden.